Knust :(

Heisann alle sammen! Dagen idag har ikke vært noe generelt spennende. Jeg var på lagunen med en venninne og så dro vi til byen for å spise. Litt etter vi hadde vært å spist gikk vi rundt og skikket i butikker og da mistet jeg mobilen min i bakken så den er helt ute nå! menmen, vi blogges imorgen! :)

 

TROUGH MY PHONE LATELY #2

Heisann! 

Jeg har tatt meg en liten pause fra bloggingen fordi jeg hadde absolutt ingen inspirasjon og ingenting å blogge om, så fant ut at det var bedre å ta en pause enn å bare poste dårlige innlegg. Nå er jeg tilbake og har mer inspirasjon nå som sommeren er kommet litt, så håper dere vil følge meg videre, det hadde betydd mye! Her er noen bilder fra den siste tiden, så enjoy :)


Hvilke innlegg vil du ha fremover??
 

10 ting du ikke visste om meg

Hei!

Idag tenkte jeg å ha ett litt annerledes innlegg enn det jeg pleier. Tenkte å fortelle dere 10 ting dere anskje ikke visste om meg, så let´s start!

1. Jeg trener som oftest hver dag i uken.2. Jeg må spise ca 3-4 timer før jeg skal trene ellers får jeg sting.

3. Jeg har gått på teater i 4 år, men sluttet i 2012 tror jeg.

4. Jeg har forandret meg ganske mye fra 2014 til 2015 overaskende nok.

5. Har lenge drømt om å bli profosjonell håndballspiller og har allerede planlagt fremtiden.

6. Jeg elsker å ta ting på sparket, at jeg bare gjør noe som egentlig ikke er planlagt7. Har litt for masse klær, så de ligger alltid utover hele rommet.

8. Jeg gnisser tenner når jeg sover, noe som er irriterende hvis jeg har overnatting av noen haha :p

9. Tar noen ganger sol og elsker å være brun, må være brun hele året rundt liksom ;)

10. Jeg skal få enten moped eller lett sykkel når jeg blir 16!

Det var noen ting dere kanskje ikke visste om meg, ikke så mye spennende, men ja! Vi blogges :)

Var det noe du ikke visste fra før?

 

Hva vil dere ?

Hei på dere!

Idag har jeg ikke gjort så mye spesielt. Har vært på skolen, vært med Malene og på trening! Bare lurte på om dere hadde noen forslag til hva jeg kan blogge om eller hva dere vil lese om, lager gjerne videoer og! Vi snakkes imorgen :)

Hva vil du at jeg skal blogge/lage videoer om?

OOTD

Heihei dere!

Idag har jeg ikke gjort så ufattelig mye. Jeg ble vekket klokken 10, så kjørte jeg og mamma å kjøpte Iphone 6 som jeg er veldig fornøyd med. Resten av dagen har jeg vært med en venninne av meg som heter Klara og vi har bare vært ute. Nå sitter jeg bare hjemme og slapper av! God helg alle sammen♥


Hårband, bikbok// genser, bikbok// bukse, dr.denim

Vi blogges♥

BACK ON TRACK

Heisann dere! 

Long time, no see? Jeg har savnet å blogge og tenkte at jeg ville prøve det litt igjen! Kommer til å blogge om outfits, sminke, videoer, mote og hverdagen min, alt etter hva dere vil!  Så jeg håper dere vil følge bloggen min videre, det hadde betydd mye♥
Les mer i arkivet » Juli 2015 » Juni 2015
+ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!Kontakt

din epost adresse


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt

hits